A nagybecskereki püspök vendégei

A püspök másodízben látta vendégül a sajátos nevelési igényű fiatalokat, hogy egy vidám délelőttöt töltsön velük, és kölcsönösen megajándékozzák egymást.
A program Német László köszöntőjével kezdődött, majd a gyermekek rövid bemutatkozását követően a missziós csapat tagjai – a Pozsár házaspár, Ildikó és Zsolt, valamint Csiszér László és zenésztársai – foglalkoztak a gyerekekkel. Isten végtelen szeretetéről beszéltek nekik, evangelizációs énekeket énekeltek, tapsoltak, együtt mozogtak a zenére.
A találkozó második részében a gyerekek átadták a püspöknek az általuk készített alkotásokat. Idén, az irgalmasság évében azt kérték tőlük a szervezők, hogy rajzolják le, hogyan segítenek másoknak. Minden hittanos eleget tett a kérésnek, és akadtak olyanok is, akik két rajzot is készítettek a megadott témával kapcsolatban. A gyerekek bemutatták az alkotásaikat, s röviden elmondták, milyen munkálatokban segítenek a legszívesebben. A főpásztor, miután mindenkitől átvette az alkotását, édességcsomaggal jutalmazta meg a hittanosokat, majd megvendégelte őket kísérőikkel együtt. Abban a reményben köszönt el a gyermekektől, hogy egy év múlva ismét találkoznak a püspöki lakban egy vidám evangelizációs délelőttön.

Forrás: Nagybecskereki egyházmegye

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .