Stációsszentmise-járás Szombathelyen

Az ember nem lehet közömbös az evangélium iránt. Vagy magába néz, felismeri hibáit és Isten bocsánatát kéri, vagy elnyomja a lelkiismeret hangját – figyelmeztetett szentbeszédében Császár István.
Bármennyire nehéz az életünk, tudnunk kell, hogy Isten bízik bennünk, és rajtunk keresztül akarja megmutatni a szeretetét. Ezért bátran engedelmeskedjünk hívásának, támaszkodjunk hitünk erejére. Merjünk mindennap hinni Isten terveiben, aki a kilátástalan helyzetekből is tud kiutat találni számunkra, mert nála semmi sem lehetetlen.
Olvassuk, hallgassuk az evangéliumot mindennap, hogy olyan magatartást váltson ki belőlünk, amely lelki életünket közelebb viszi Istenhez – zárta szentbeszédét az egyházmegyei kormányzó.
Az elmúlt hetekben stációs szentmiséket mutattak be a Szent Kereszt-, a Szent Erzsébet-, a szombathely-újperinti Segítő Szűz Mária-, a szőllősi Jézus Szíve-, illetve a Fatimai Szűz Mária tiszteletére és Batthyány-Strattmann László emlékére épült oladi templomban.

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .