Óvodások rajzpályázata

 

A Congregatio Jesu Szerzetesrend fenntartásában működő intézmény a rajzokból kiállítást rendezett, amely egy hónapig tekinthető meg. A tárlat megnyitójára és a díjak átadására február 25-én délután került sor az iskolában. Az alsó tagozatos diákok rövid műsorral köszöntötték az óvodásokat. Több mint száz vendég érkezett az eseményre.

Öröm volt látni az érdeklődő gyermekek kíváncsi tekintetét, ahogyan a néhány hete készített rajzaikat keresték a kiállított alkotások között. A kísérő felnőttek – pedagógusok, szülők, nagyszülők – méltán lehettek büszkék a kicsikre. A rendezvény támogatóinak köszönhetően mindenki kapott egy kis emléket. A szervezők enni- és innivalóval kedveskedtek a távolról érkezőknek, és a díjátadó után kézműves foglalkozásokon vehettek részt a gyerekek.

A kiállítás március 25-éig megtekinthető a Belvárosban, az V. kerület, Molnár utca 4. szám alatt található iskolában, a földszinten.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..