Látszani és látszódni

Utalt rá, hogy ez a nap is nagycsütörtök folytatása, imádságos találkozó, de egyúttal pünkösd következménye is. A világ újraevangelizálását meghirdető Boldog II. János Pál pápa szándékát is szem előtt tartva már korábban arra szólította fel a kaposvári plébánosokat, valamint a mozgalmak, közösségek, civil szervezetek képviselőit, hogy lobogókkal, táblákkal vegyenek részt a június 26-i, székesegyházi püspöki misét követő úrnapi körmeneten, amely a szokottól eltérő módon nem délelőtt, hanem este 7 órakor kezdődik a somogyi megyeszékhely főterén.
   
– Hívom a velünk együttérzőket, a kisebbségeket, a városszépítőket, a hagyományőrzőket, a zenekedvelőket, továbbá a KDNP és az ’56-osok képviselőit is – mondta a püspök, aki az úrnapi körmenet alkalmából püspöki körlevelet adott ki. Ebben egyebek mellett azt kérte, hogy a körmeneten mindenki kerülje a napi politikát, valamint az alkalomhoz nem illő viselkedést, hiszen Jézus vár minket, aki vándorlásunk társa lett.
 
 

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .