Iskolatáska- és tanszergyűjtés
Fotó: Merényi Zita

 

Szeretettel kérjük a szülőket és a gyerekeket, hogy a már nem használt, de jó állapotban lévő iskolatáskát, tolltartót, tornazsákot legyenek szívesek eljuttatni hozzánk, hogy tovább­adhassuk a nehéz helyzetben lévő családoknak.
Mint tudjuk, a tanévkezdés szeptemberben igen komoly kihívások elé állítja a családokat. Szeretnénk segíteni a nagycsaládosokon, a nehéz sorsú gyermekeken, mert tudjuk, a szeretet akkor ér valamint, ha ad, méghozzá önzetlenül.
A még jó állapotban lévő táskákat, tanszereket, kérjük, juttassák el missziós irodánkba (Miskolc, Szeles utca 35.), a Görögkatolikus Egye­temi és Főiskolai Kollégiumba (Miskolc, Görömbölyi utca 23–24.), vagy azokba az intézményeinkbe, ahol a gyűjtésünket hírlevélben vagy hirdetményben meghirdetik.
Bízunk abban, hogy adományaink felajánlásával az előző évekhez hasonlóan idén is számos család számára sikerül megkönnyítenünk az iskolakezdést. Tégy jót, és valahol egy gyermek gazdagabbá teszi a világot egy mosollyal!
Forrás: Miskolci Egyházmegye

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..