„Angyalok szárnyain”

Az együttes ötvenkét éves történetében már hagyománnyá vált, hogy a színpadi, hangversenytermi előadások mellett templomi koncerteken is fellépnek. Gazdag repertoárjukkal – amelyben a magyar és a cigány kultúra egyetemes zenei értékei, klasszikus művek, egyházi zene, népdalok, dalok egyaránt szerepelnek – a több mint fél évszázad alatt meghódították öt földrész közönségét. Bartók, Liszt és Kodály műveinek tolmácsolásával, érzelmekben gazdag előadásmódjukkal a világon mindenütt utat találtak az emberek szívéhez. Sikerüket a közönség szeretete mellett díjak, művészi elismerések sokasága bizonyítja.

A hazai közönség előtt már többször felléptek az esztergomi bazilikában, a pécsi székesegyházban, más templomokban, egyházi intézményekben. A Kodály-, Liszt-, Massenet-, Wolf- és Vecsey-művekből, egyházi énekekből, magyar népdalokból összeállított Angyalok szárnyain című előadásukat a nyár folyamán bemutatják Máriaremetén és Zsámbékon is.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .