A mozgássérült emberekért

A mozgássérült emberek életében nagyon kevés olyan eseménydús időszak van, mint az egyhetes máltai tábor. A résztvevők emlékezetes élményekkel töltődnek fel, más kultúrákból érkező, más körülmények között élő társakkal ismerkednek meg, igazi vakáción vesznek részt, és közben néhány napra kiszakadhatnak abból a világból, ahol a szembejövők sajnálattal vagy távolságtartással tekintenek rájuk.

A táborozók között több olyan házaspár is volt, amelynek férfi- és nőtagjai egy korábbi találkozón ismerték meg egymást. Akadt a résztvevők között olyan is, aki arról számolt be, hogy éppen egy ilyen táborozás alkalmával döntötte el: mégis jelentkezik az egyetemre…

A Szuverén Máltai Lovagrend rendezvényének eddig tizenkét ország adott otthont. Csaknem három évtized alatt az ifjúsági találkozókon összesen tizenháromezren vettek részt.

A tábor szervezésében együttműködött a jövőre harmincadik születésnapját ünneplő Tensi Holiday, melynek kizárólag magyar tulajdonosi köre és munkatársai sok évtizedes turisztikai tapasztalatukkal nagy segítségünkre voltak. A tábor szervezői köszönetet mondanak a FŐGÁZ támogatásáért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..